Advocaat mr N.J.M. Derks (Ino)

Mr N.J.M. Derks (Ino)

Persoonlijk contact
“Mijn doel is om als advocaat een toegevoegde waarde te leveren niet alleen door mijn juridische kennis maar ook door mijn ervaring van meer dan 40 jaar in de praktijk. Informatie over juridische zaken is vandaag de dag op vele manieren te verkrijgen maar weten hoe deze in een concrete situatie toe te passen om het beste resultaat te verkrijgen, is voor mij elke dag weer de uitdaging. Een goed persoonlijk contact is daarbij van wezenlijk belang: begrijpen waar u als cliënt mee te maken heeft.”

Buiten de rechter om

“Ik zie het als een uitdaging om in conflictsituaties buiten de rechter om tot een oplossing te komen. Principes zijn prachtig, maar ze kunnen heel duur uitpakken. Ik sta dicht bij de mensen, zonder mijn professionele neutraliteit te verliezen. Als cliënt ben je er niet bij gebaat wanneer een advocaat zich zuiver als spreekbuis zou opstellen. Wij hebben tenslotte de kennis en ervaring om in te schatten welke weg het beste bewandeld kan worden. Bovendien zijn wij in staat om in geval van een procedure uw kansen in te schatten.

Hoofdrechtsgebieden
“Op grond van de Regeling op de advocatuur heb ik in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Algemene Praktijk, met het sub rechtsgebied Burgerlijk recht, alsmede het hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht. Deze registratie verplicht advocaten elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”

Direct een afspraak maken met een ervaren advocaat of mediator?