Derks Advocaten

Voorwaarden en tarieven

Een persoonlijke aanpak vraagt om helderheid.

Tarieven

Wij rekenen daarom niet met ingewikkelde toeslagen en kortingspercentages, maar brengen onze werkzaamheden in rekening tegen een vast uurtarief. Dit is exclusief BTW, 5% kantoorkosten en verschotten, oftewel kosten aan derden.

In incassozaken hanteren wij een speciaal incassotarief. Dit vindt u terug in onze incassovoorwaarden, die met een eenvoudig telefoontje op te vragen zijn.

Per 1 januari 2016 is het uurtarief van Mr N.J.M. Derks € 195,=. Het uurtarief van mevrouw Mr A.M.E. Derks is € 160,=. Wij passen dit vaste uurtarief jaarlijks aan. Daarover wordt de cliënt vanzelfsprekend van tevoren geïnformeerd.

Terwijl we uw zaak in behandeling hebben, declareren we eens in de veertien dagen. Dit houdt de kosten inzichtelijk en hanteerbaar. Indien de zaak zich daar voor leent, kunnen wij ook een prijsafspraak met u maken

Gefinancieerde rechtsbijstand

Ons kantoor verleent ook gefinancierde rechtsbijstand op diverse rechtsgebieden, waaronder het familierecht en het strafrecht. Als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen, kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. De overheid betaalt dan (een deel van) de kosten. Meer informatie hierover kunt u ook vinden op
www.rvr.org
www.juridischloket.nl.

In het eerste gesprek dat wij met u voeren (persoonlijk of telefonisch), nemen we de zaken rond de financiële afhandeling met u door. U wilt tenslotte van tevoren zo duidelijk mogelijk weten waar u aan toe bent.