Tarieven

Een persoonlijke aanpak vraagt om helderheid. Wij rekenen daarom niet met ingewikkelde toeslagen maar brengen onze werkzaamheden in rekening tegen een vast uurtarief. Dit tarief is wel exclusief BTW en verschotten, oftewel kosten aan derden.

Tarieven

Uurtarieven en prijsafspraken
Het uurtarief van Mr N.J.M. Derks bedraagt € 250,- exclusief btw (302,50 inclusief btw). Het uurtarief van Mr A.M.E. Derks is € 235,- exclusief btw (284,35 inclusief btw). Terwijl we uw zaak in behandeling hebben, declareren we eens in de veertien dagen. Dit houdt de kosten inzichtelijk en hanteerbaar. Indien de zaak zich daar voor leent, kunnen wij ook een prijsafspraak met u maken.

Incassotarief

In incassozaken hanteren wij een speciaal incassotarief. Dit vindt u terug in onze incassovoorwaarden, die met een eenvoudig telefoontje of per e-mail op te vragen zijn.

Derks Vast & Zeker
Wij bieden juridisch abonnementen aan tegen een zeer gunstig tarief onder de naam: Derks Vast & Zeker.

Rechtsbijstandsverzekering
Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? In bepaalde gevallen geldt een vrije advocaatkeuze. Dit houdt in dat u zelf kunt kiezen voor ons als uw advocaat en dat onze kosten worden vergoed door uw verzekeraar. In bepaalde gevallen geldt dit ook voor mediation. U kunt dit zelf nagaan bij uw verzekeraar.

Gefinancierde rechtsbijstand
Ons kantoor verleent in sommige gevallen ook gefinancierde rechtsbijstand in het kader van het familierecht. Als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen, kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. De overheid betaalt dan (een deel van) de kosten. Meer informatie hierover kunt u ook vinden op www.rvr.org www.juridischloket.nl.

In het eerste gesprek dat wij met u voeren (persoonlijk of telefonisch), nemen we de zaken rond de financiële afhandeling met u door. U wilt tenslotte van tevoren zo duidelijk mogelijk weten waar u aan toe bent.

Direct een afspraak maken met een ervaren advocaat of mediator?