Huurrecht

Indien u hulp nodig heeft op het gebied van huurrecht, kunt u bij Derks advocaten en adviseurs terecht. Dit geldt voor verhuurders en huurders op het gebied van zowel bedrijfsruimte als woonruimte.

Zowel het aangaan als het beëindigen van een huurovereenkomst kan bij verhuurder en huurder de nodige vragen oproepen waarbij deskundig advies gewenst is.

Wordt een huurovereenkomst voor bepaalde of voor onbepaalde tijd gesloten en wat moet of mag dan in de huurovereenkomst worden opgenomen? Hoe stel ik een goede huurovereenkomst op en hoe kan ik een huurovereenkomst beëindigen? Dit zijn een paar van de vele vragen die gesteld kunnen worden.

Maar ook tijdens de duur van de huurovereenkomst kan behoefte aan advies bestaan. Mag een huurovereenkomst worden gewijzigd, bijvoorbeeld, en wat te doen als de huurder niet op tijd de huur betaalt.

Als partijen er samen niet uitkomen kan een procedure onvermijdelijk zijn. Dan is er behoefte aan deskundige rechtsbijstand.

Mr N.J.M. Derks heeft een brede ervaring op het gebied van het huurrecht. Hij kan u adviseren bij het aangaan van de huurovereenkomst, het opstellen van een huurovereenkomst of het beoordelen van ervan. Ook in het geval er geprocedeerd moet worden, staat hij u met raad en daad bij.

Direct een afspraak maken met een ervaren advocaat of mediator?