Derks Advocaten en Adviseurs is werkzaam in verschillende (rechts)gebieden.

Onze advocaten hebben ieder hun eigen specialismen.
Mr N.J.M. Derks is als advocaat werkzaam op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incassorecht. Mr A.M.E. Derks richt zich als advocaat en mediator op het personen- en familierecht.
Hieronder vindt u de verschillende gebieden waarop wij u kunnen voorzien van juridisch advies en bijstand. Ook mediation behoort tot de mogelijkheden.

Wat we doen

Ondernemingsrecht

Als ondernemer kunt u met vragen zitten over uw ondernemings- of organisatie structuur. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met een fusie, overname, opvolging of beëindiging van uw onderneming?

Arbeidsrecht

Zowel het aangaan, het hebben van als het beëindigen van een arbeidsrelatie kan bij werkgever en werknemer vragen oproepen waarbij deskundig advies gewenst is.

Huurrecht

Indien u hulp nodig heeft op het gebied van huurrecht, kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor verhuurders en huurders op het gebied van zowel bedrijfsruimte als woonruimte.

Incasso

Een veel voorkomend juridisch probleem is het niet betaald krijgen van de factuur die verstuurd is voor de geleverde zaken en of de verrichte werkzaamheden/diensten.

Personen- en familierecht

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van familiezaken zoals (echt)scheiding, alimentatie, gezag en omgang, ondertoezichtstellingen, verdeling & verrekening en verhuizing.

Mediation

Indien u besluit om te gaan scheiden, kunt u ervoor kiezen de gevolgen ervan te regelen door middel van mediation. Bij mediation maakt u gezamenlijk afspraken met behulp van onze gespecialiseerde familiemediator.

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en bestuurders van instellingen, die geen eigen juridische afdeling hebben, maar die wel belang hechten aan betrokken, hoogwaardige juridische ondersteuning, biedt Derks advocaten en adviseurs een juridisch abonnement aan tegen een zeer gunstig tarief onder de naam: Derks Vast & Zeker.

Direct een afspraak maken met een ervaren advocaat of mediator?