Advocaat mr A.M.E. Derks Amé

Mr A.M.E. Derks (Amé)

Vertrouwen
“Als advocaat en mediator heb ik mij de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Ik ben als erkend specialist familierecht en scheidingsmediator aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Ook ben ik als Collaborative Divorce Lawyer (overlegscheidingsadvocaat) aangesloten bij de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Ik Ik vind het belangrijk dat de cliënt niet alleen op mijn kennis en ervaring kan vertrouwen maar mij ook ziet als vertrouwenspersoon aangezien het vaak gaat om ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Een goed contact met mij als advocaat of mediator zorgt ervoor dat u zich ondanks alles toch op uw gemak kunt voelen.”

Belang van de cliënt
“Uw belang staat voor mij te allen tijde voorop. Om deze reden overleg ik graag met u om te bezien welke belangen er voor u spelen en hoe deze het beste gediend zijn. Ik zie het als mijn taak om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden zodat u zelf beter in staat bent om keuzes te maken die bepalend zijn voor uw toekomst en mogelijk ook die van uw kinderen en/of andere mensen om u heen.”

Personen- en Familierecht
“Op grond van de Regeling op de advocatuur heb ik in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: Personen- en Familierecht, met de sub rechtsgebieden Echtscheiding, Alimentatiezaken, Omgangsregelingen, Jeugdbeschermingsrecht en Mediation. Deze registratie verplicht advocaten elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”

Vereniging van Collaborative Professsionals Woerden

Direct een afspraak maken met een ervaren advocaat of mediator?