Personen- en familierecht

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van familiezaken zoals (echt)scheiding, alimentatie, gezag en omgang, ondertoezichtstellingen, verdeling & verrekening en verhuizing.

Een op de drie huwelijken eindigt door echtscheiding. Daarnaast worden er jaarlijks een groot aantal relaties verbroken met alle gevolgen van dien. Mr A.M.E. Derks ziet het als haar taak om u in deze tijden zo goed mogelijk te adviseren en bij te staan. Het belang van de kinderen verliest zij daarbij geen moment uit het oog.

Mr A.M.E. Derks is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is tevens lid van de vFAS, de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators. Zij kan optreden als advocaat van een der partijen maar ook als bemiddelaar (mediation). Zij heeft een ruime (proces)ervaring met de diverse onderwerpen die aan bod kunnen komen zoals vaststelling van de alimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan, verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap, de eigen woning, de afwikkeling huwelijkse voorwaarden, pensioen etc. Het zorgvuldig opstellen van afspraken ten tijde van uiteengaan of het laten vaststellen hiervan door de rechter, voorkomt onenigheid en geschillen in de toekomst.

Ook voor wat betreft overige familierechtelijke kwesties, los van het uiteengaan, kunt u terecht bij Mr A.M.E. Derks. Hierbij kunt u denken aan adoptie, gezag en omgang, (voor)naamswijziging, erkenning, ontkenning vaderschap, vervangende toestemming voor vakantie of verhuizing alsmede een (dreigende) ondertoezichtstelling en/of uithuisplaatsing van uw kinderen.

Direct een afspraak maken met een ervaren advocaat of mediator?