FOCWA

Derks Advocaten FOCWA erkend leverancier

Sinds 1 januari jongstleden is FOCWA met Derks Advocaten en Adviseurs B.V. als FOCWA erkend leverancier een samenwerking gestart. De juridische dienstverlening die zij bieden ligt in het verlengde van de eerstelijns juridische dienstverlening van de juristen van FOCWA. Dat sluit mooi op elkaar aan, want wanneer de eerstelijns dienstverlening stopt, en uw dossier meer maatwerk vereist, kunt u vertrouwen op de expertise van Derks Advocaten en Adviseurs B.V.

Derks advocaten en adviseurs b.v.

Derks Advocaten en Adviseurs B.V. is sinds 1982 gevestigd in Woerden en richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en particulieren maar is ook werkzaam voor grotere bedrijven en instellingen. Het kantoor onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, laagdrempeligheid en kleinschaligheid.

“Mijn doel is om als advocaat een toegevoegde waarde te leveren niet alleen door mijn juridische kennis maar ook door mijn ervaring van meer dan 37 jaar in de praktijk. Informatie over juridische zaken is vandaag de dag op vele manieren te verkrijgen maar weten hoe deze in een concrete situatie toe te passen om het beste resultaat te verkrijgen, is voor mij elke dag weer de uitdaging. Een goed persoonlijk contact is daarbij van wezenlijk belang: begrijpen waar onze cliënt mee te maken heeft”, zegt Ino Derks, eigenaar van het kantoor.

Rechtsgebieden

Derks Advocaten en Adviseurs B.V. staat klaar voor ondernemers die hulp en ondersteuning nodig hebben op de gebieden Ondernemingsrecht (waaronder contracten), Arbeidsrecht, Huurrecht en Incasso. Ook op het gebied van Personen-en familierecht en Mediation kan Derks Advocaten en Adviseurs B.V. u bijstaan. Door de samenwerking met FOCWA, wil het kantoor service op maat bieden aan de schadeherstel sector.

Derks advocaten FOCWA erkend leverancier

“Wij willen de drempel verlagen voor schadeherstellers om gebruik te maken van de diensten die Derks Advocaten en Adviseurs B.V. biedt. FOCWA heeft een eigen juridische helpdesk waarbij leden kosteloos eerstelijns advies ontvangen en de leden terecht kunnen met juridische vragen. Wanneer het aankomt op complexere zaken en/of zaken die het collectief overstijgen, dan zijn wij er voor de leden van FOCWA om ze tegen een gereduceerd tarief verder te helpen”, aldus Ino Derks.

Als brancheorganisatie kan FOCWA gespecialiseerde bedrijven met een toegevoegde waarde voor haar leden en de sector in het algemeen met elkaar verbinden. Voor haar schadeherstelbedrijven wil FOCWA het eenvoudig maken om in contact te komen met erkende leveranciers. Op deze manier kunnen de leden zich volledig blijven focussen op hun core business.

BRON: FOCWA P&O NIEUWSBRIEF WEEK 4

Mocht u gebruik willen maken van de diensten van Derks Advocaten en Adviseurs B.V., dan kunt u contact opnemen met de juridische helpdesk van FOCWA via telefoonnummer 088 5011030 of via e-mail juridisch@focwa.nl.

Mr N.J.M. Derks (Ino)