Derks Advocaten

Rechtsgebieden

Derks advocaten en adviseurs is werkzaam in verschillende rechtsgebieden. Onze advocaten hebben ieder hun specialiteiten. Hieronder vindt u de verschillende gebieden waarop wij u kunnen voorzien van juridisch advies en bijstand.

Of het nu gaat om een (eerste) advies of om bijstand in een procedure, op een groot aantal rechtsgebieden waarmee u als ondernemer of als particulier te maken kunt krijgen, is Derks advocaten en adviseurs in staat om u te helpen en bij te staan. Wij proberen in heldere, duidelijke taal antwoord te geven op uw vragen, uit te leggen wat uw positie is en welke mogelijkheden er zijn om uw juridisch probleem op te lossen. We overleggen steeds met u welke stappen gezet kunnen en of moeten worden zodat sprake is van maatwerk.

De advocaten van Derks advocaten en adviseurs zijn goed en degelijk opgeleid en zorgen ervoor dat zij op de gebieden waarop zij werkzaam zijn, steeds “bij” zijn met de nieuwste ontwikkelingen van wetgeving en rechtspraak door het blijven volgen van opleiding.

Mr N.J.M. Derks richt zich met name op het adviseren van bedrijven en staat deze bij in procedures; Mr A.M.E. Derks adviseert particulieren en verleent hen bijstand in procedures.

Mocht u niet precies weten bij welk rechtsgebied uw vraag of probleem hoort, bel ons ook dan gerust en vrijblijvend zodat wij met u kunnen overleggen of u bij ons op het juiste adres bent. Zo niet dan bekijken wij hoe wij u verder kunnen helpen.    

De advocaten van Derks advocaten en adviseurs zijn naast hun werk door hun nevenactiviteiten ook maatschappelijk actief zodat zij weten wat er in de maatschappij leeft.