Derks Advocaten

Over ons

Derks advocaten en adviseurs is een gedegen advocatenkantoor dat al sinds 1982 gevestigd is in Woerden. Derks advocaten onderscheidt zich door haar kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Wij vinden persoonlijk contact met onze cliënten belangrijk en een klein kantoor biedt die mogelijkheid bij uitstek. Na ruim 30 jaar bestaat ons kantoor daarom nog altijd uit twee advocaten, ondersteund door een administratieve staf. Wij verlenen juridisch advies en ondersteuning, zowel in als buiten procedures. Wij richten ons met name op het midden- en klein bedrijf en particulieren, maar rekenen ook grote bedrijven en instellingen tot onze cliënten.

Wanneer u contact met ons opneemt, staat één van onze advocaten u als het even kan direct te woord. Lukt dat niet, dan belt hij of zij u binnen een dag terug of laten we u weten wanneer we onze handen weer voor u vrij hebben. Bij ons heeft u één vaste advocaat en dus één vast aanspreekpunt en in geval van ziekte of vakantie, springen we onderling voor elkaar in. Zo is er altijd iemand beschikbaar en kunnen we u met raad en daad terzijde staan.

Door op deze manier te werken, hopen we de drempel naar het inwinnen van juridisch advies zo laag mogelijk te maken en te houden. Want een goed advies kan een juridische procedure vaak helpen voorkomen.